QuickTime

QuickTime

Gratuit
Media player s-a concentrat pe redare video
Evaluare utilizator
3.7  (2,579 voturi)
Votul dvs.
Acest program a primit 10 premii
cu încredere DESCĂRCARE Gratuit   40 MB
Joacă, înregistrările şi editează fişiere audio şi video. Funcţiile suplimentare includ modul picture-in-picture, suport pentru HD precum şi rezoluţii full-HD şi integrarea de browser-ul web.
QuickTime, o tehnologie multimedia puternică ce încorporează un player, vă permite să vizualizați videoclipuri de pe Internet, filme HD, și o gamă largă de formate de fișiere multimedia personale. De asemenea vă va permite să vă bucurați de ele la o calitate extrem de ridicată.
Este o platformă multimedia.

Videoclipuri de pe telefonul tău mobil sau de pe aparatul tău foto digital. Un film din PC-ul sau Mac-ul tău. Un clip de pe un site web. Indiferent ce vizionezi și unde vizionezi, tehnologia QuickTime face totul posibil.
Este un player media sofisticat.

Cu design-ul simplu si mijloace de control ușor de utilizat, QuickTime Player face ca tot ce vizionați să fie mai placut. Interfața ingrijită și ordonată nu va interfera cu ceea ce vizionezi. Vrei sa treci mai rapid printr-un film sau sa incetinești redarea? Un cursor comod te lasă sa reglezi viteza de redare dela 1/2x la 3x față de viteza normală. Și poti căuta prin cadre de film individuale rapid.
Este o tehnologie video avansată.

QuickTime beneficiază de o tehnologie avansată de compresie video numită H.264 pentru a oferi calitate video HD clară si luminoasă, utilizând mai puțină lățime de bandă și mai puțin spațiu de stocare. Deci, veți experimenta o calitate video superioară oriunde vizionați filme sau clipuri video.
Este un format de fișier flexibil.

QuickTime vă oferă posibilitatea sa faceți mai multe cu formatele media digitale. Cu ajutorul QuickTime 7 Pro vă puteți converti fișierele in diferite alte formate si puteți inregistra si edita munca dumneavoastră. Plug-in-uri din terțe parți extind tehnologia QuickTime in multe alte direcții diferite. Iar soluțiile de streaming ale QuickTime vă permit sa difuzați fișierele media pe internet.

Sumarul recenziei

Pro

  • Suport pentru tehnologia de compresie H.264
  • Functionează perfect cu videoclipuri HD
  • Integrare pentru redare audio

Contra

  • Este nevoie de multe alte codec-uri pentru redare
  • Nu oferă suport pentru câteva formate video des intâlnite
  • Instaleaza bloatware
Informații actualizate în data de:
We are in CryptoPicture!