QuickTime

QuickTime

Gratis
Mediaspeler gericht op video afspelen
Gebruikerswaardering
3.7  (2,579 stemmen)
Jouw stem
Dit programma ontving 10 onderscheidingen
veilige DOWNLOAD Gratis   40 MB
Speelt, records en audio-en videobestanden bewerkt. Extra functies omvatten picture-in-picture mode, ondersteuning voor HD en full HD resoluties alsmede de integratie van de browser van het web.
QuickTime is software die het mogelijk maakt Mac en Windows gebruikers voor het afspelen van audio en video op hun computers. Maar het nemen van een diepere kijk, QuickTime veel dingen: een bestand met de indeling, een omgeving voor mediaproductie en een suite van toepassingen:
De nieuwe QuickTime 7 Speler levert niet alleen een verrassende kwaliteit, maar het is gemakkelijker te gebruiken dan ooit. Het vereist geen set-up voor inhoud dat de streams over het netwerk. In plaats daarvan, QuickTime 7 Speler bepaalt automatisch uw systeem de snelheid van de verbinding en kiest voor de hoogste kwaliteit stream voor de hoeveelheid bandbreedte die u beschikbaar hebt. En als u ooit verlies van een verbinding tijdens het kijken naar streaming video, QuickTime 7 Speler automatisch opnieuw verbinding. Nu, dat is gemak.
Info vernieuwd op:
We are in CryptoPicture!