QuickTime

QuickTime kunt Mac en Windows gebruikers voor het afspelen van audio en video.

veilige DOWNLOAD 40 MB Gratis

QuickTime is software die het mogelijk maakt Mac en Windows gebruikers voor het afspelen van audio en video op hun computers.

Maar het nemen van een diepere kijk, QuickTime veel dingen: een bestand met de indeling, een omgeving voor mediaproductie en een suite van toepassingen:
De nieuwe QuickTime 7 Speler levert niet alleen een verrassende kwaliteit, maar het is gemakkelijker te gebruiken dan ooit. Het vereist geen set-up voor inhoud dat de streams over het netwerk. In plaats daarvan, QuickTime 7 Speler bepaalt automatisch uw systeem de snelheid van de verbinding en kiest voor de hoogste kwaliteit stream voor de hoeveelheid bandbreedte die u beschikbaar hebt. En als u ooit verlies van een verbinding tijdens het kijken naar streaming video, QuickTime 7 Speler automatisch opnieuw verbinding. Nu, dat is gemak.

Dit programma ontving 8 onderscheidingen
Deze software is gecontroleerd op virussen en is schoon bevonden. Klik hier om het antivirusrapport te bekijken.
veilige DOWNLOAD 40 MB Gratis
Specificaties
Ontwikkelaar:
Apple Inc.
Licentietype:
Freeware
Reacties
Guest 5 maanden geleden

Apple did not support Quicktime anymore. It ended it in 2016.

Ibrahim Saad Helal 6 jaren geleden

It is a great program, I can control the speed of the video without voice corruption, voice still so clear. I recommend this program for whom want to save time and get rid of boring long time.

Stalin Apolo Alcivar 7 jaren geleden

Por favor necesito la versión quicktime 2.1.2 que sea compatible con versiones de 64 bit de windows (para windows 7), es antigua dicha versión pero la necesito urgentemente para una simulación en el campo petrolero, por favor me pueden facilitar esta versión a mi correo.

Gerelateerde suggesties